Beoordelingen van Toko Murni Beverwijk

Recente recensies van Toko Murni Beverwijk

5 sterren na 158 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Zoals Altijd was het weer heerlijk van genoten

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was top had ook niet anders verwacht deze mensen kunnen er wat van ga zo door toppie

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

het is altijd perfect heerlijk eten en goed verzorgd dankjewel

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Mmmmmmm wat was het weer lekker

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! Aanrader, zeker de rotti.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en royaal. Warm en op tijd klaar.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben een bami rames en een nasi rames speciaal besteld. Maar geen kipsate en geen sambalsaus bij de nasi. Foutje ? Wel erg lekker allemaal.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van een heerlijke rijsttafel, aanrader.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was, zoals altijd, weer heerlijk! Altijd vriendelijk en het eten staat altijd op tijd en compleet klaar!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kleine Rames is zeker voldoende voor 1 persoon. Eten is altijd erg lekker en ook altijd vriendelijk geholpen.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima geregeld en het Indisch menu was heerlijk Zeker voor herhaling vatbaar

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten en goede vriendelijke bediening klasse .

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service, aardige personeel. En vooral lekker eten. Kan iedereen deze toko aanbevelen.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De gerechten waren weer allemaal overheerlijk lekker. De zeer smakelijke satesaus is werkelijk geweldig!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

weer heerlijk

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld voor mezelf en me collega's en stuk voor stuk allemaal tevreden over de kwaliteit. Ik ga hier zeker weer bestellen, voor mezelf of me collega's. De smaak is top en je kan zeker proeven dat het vers is, tevens is er veel keuze. Kortom perfect!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk! Zal zeker vaker afhalen!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd en goed heet van temperatuur en smaak.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super smakelijk en kakelvers; top Toko!!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de rijsttafel, echt smullen

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk Indonesisch eten afgehaald!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk om online eten te bestellen Het was weer heerlijk zoals altijd

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van beide menu,s, en de smaakvolle sate, echt een aanrader deze Toko

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoonweg heerlijk

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, allemaal! Top!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heeeerlijijijijk gegeten. SUPER

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer zoals altijd weer heerlijk. Een echte aanrader voor goed en lekker Indonesisch eten.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, koud opgehaald en zelf opgewarmd. Zeker een aanrader!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel, alle smaken mooi in balans veruit onze favoriete toko!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, misschien nog even een duidelijke omschrijving wat de gerechten precies zijn. Bv kip of rund in een bepaalde saus.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van de nassi en bami rames speciaal en de prima sate. Echt een aanrader deze voortreffelihke toko !!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Ik was een kwartier te vroeg met afhalen, maar dat was geen probleem. Mijn eten werd direct klaargemaakt. Top!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

makkelijk bestellen via de site en warm ophalen en het was echt heerlijk, dus alles prima!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. We hadden rijsttafel met alles er op en er aan. We gaan nooit meer naar de Chinees. We hebben onze Indische winkel gevonden hoor.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service en heerlijk eten! We genieten er elke keer weer! Super bedankt!👍🏼

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Dik tevreden al jaren.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De maaltijden zijn heerlijk en ruim genoeg. Een grote eter heeft er een uitdaging aan...de kleine(re) eter kan twee dagen van een maaltijd genieten. Erg smakelijk allemaal en we worden altijd vriendelijk geholpen.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk zoals altijd en de porties groot. Hier eten we gemakkelijk 2 dagen van mmmmm!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke gerechten, daarom kom ik ook elke keer weer terug bij toko Murni.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers en smakelijk als altijd!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde eten was toppie lekker voor herhaling vatbaar. Mvg fam.rupp

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat de bestelling ruim 3 seconden te laat gereed was, was het weer heerlijk.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig service Lekker eten Op tijd

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker, als altijd!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Uit eten thuis! Aanrader!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben voor de eerste keer eten afgehaald. Erg lekker ‼️ Jullie zien ons binnenkort zeker terug.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, veel keus, goede prijs, nu ook heel eenvoudig online bestellen.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Lekker vers en een goede hoeveelheid, ook voor grote eters. Iets uit de bestelling was uitverkocht maar dit werd prima gecompenseerd.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles is altijd heerlijk en de winkel is heel schoon. Medewerkers heel vriendelijk.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben heel blij met onze Toko in Beverwijk, echt 10 punten.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit. Echt smaakvol. Veel eten voor je geld. Echt een aanrader!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd is de kwaliteit van het vlees, de groente en de bami erg goed. Kan altijd goed en lekker eten halen bij jullie.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, niks op aan te merken

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ja wat zal ik zeggen.... Helemaal goed ...bestelling staat klaar, op tijd, even opwarmen...en eten.. Top gaan we vaker doen.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is zeer goed. Alleen jammer dat het koud was, terwijl ik online had aangegeven warm.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond precies op tijd klaar! Eten was weer heerlijk!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

we hadden veel verschillende snacks en stuk voor stuk was de smaak voortreffelijk, vers, fris en kruidig.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten altijd top, evenals de bediening! Ook dit jaar met het afhalen staat de bestelling op afgesproken tijd klaar en word je heel vriendelijk geholpen!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom Top. Man man man, wat is dat lekker hè.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd. Zeer vriendelijke bediening. Een echte aanrader voor iedereen die van Indonesië’s eten houdt.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De Beste toko al jaren. Online besteld en toen ik het kwam afhalen stond alles klaar Vanavond met het hele gezin weer genieten

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super handig, die bestellijst op de website, tijdig besteld, klaar en warm op het afgesproken tijdstip en natuurlijk weer heerlijk!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en precies op het afgesproken tijdstip gereed. Ook de vegan variant was OK.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Had meerdere gerechten besteld. De saté met lontong was in ieder geval heerlijk! Vanavond de rest eten :-)

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel lekker eten. Bestellen via de website is ook heel makkelijk. Ga zo door

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Consistent lekker en snel!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk van smaak, alles lekker warm

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, super vers, Aardig personeel, een grote aanrader

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top top top. Heerlijk gegeten weer. Bedankt weer voor het heerlijke eten. Groetjes aan Ibu.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed warm, prima op tijd stond het klaar. Aan te bevelen ! Verheug me alweer op vanavond, want het menu is zeker voor 2 maaltijden.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb het eten een half uur na mijn online bestelling opgehaald en het stond al klaar. Het was weer overheerlijk. Binnenkort gaan wij verhuizen, maar voor echt lekker eten zullen we zeker weer bij deze toko langskomen.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van de producten zijn prima....service is prima tedoen....even online bestellen/betalen/de tijd aangeven wanneer je komt halen en klaar...bevalt super !!!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunch afgehaald. De kwaliteit is consistent en we genieten altijd van de gerechten.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze eerste keer. Smaakte erg lekker. Komen vast ng wel eens terug

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en altijd goed.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk 👍🏽

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!! Goede kwaliteit, met zorg en liefde gemaakt. Bestellen via de website was gemakkelijk en alles stond klaar. Prima service dus.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, ruime porties

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd klaar, alles goed verpakt en heerlijk gegeten. Top!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is met liefde gemaakt: dat proef je!! Salamat makan.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten is altijd een feestje en authentieke smaken die ik ken vanuit indonesia

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

🔝

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben zalig gegeten, jeetje wat was het lekker! Komen zeker terug!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer zeer goed. Zo’n fijne Toko met vriendelijke mensen.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit en betaalbaar

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer zoals altijd heerlijk .

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk , alleen de kroepoek zat niet bij de bestelling . Volgende keer beter 😉

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Maakt niet uit op welke dag van de week je komt. Het eten is altijd van dezelfde topkwaliteit en vers. Personeel is zeer vriendelijk en geduldig en super beleefd.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch zoals altijd, echt heerlijk 😋 En super lieve mensen in de winkel, altijd vrolijk en behulpzaam!!!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd gewoon heerlijk ! Jammer alleen geen sambal goreng tempeh meer 😔

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk bereid. stond keurig klaar. plezierig geholpen zoals altijd

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd. Goed eten en zeer vriendelijke en aardige mensen. Komen hier al heel lang en het eten is altijd weer top.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker weer! Helaas, geen kroepoek erbij gekregen dit keer.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was was weer heerlijk genieten elke keer weer. Misschien een tip het vlees van de Rendang en de semoor iets kleiner snijden het zijn vrij grote stukken

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst, ik kwam iets te vroeg, maar stond toch al klaar en werd vriendelijk geholpen.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten. Ook voor mijn zoon van 13 een aanrader voor nog een keer!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd stond de bestelling gereed. Eten was weer prima. 1 verbeterpuntje. Geen extra betaalkosten rekenen als iemand vooraf wil betalen, ook al worden die kosten bij jou wel in rekening gebracht. Wees blij dat iemand vooraf betaalt, dan weet je ook zeker dat hij het komt halen.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en het was ruim voldoende!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, héérlijk eten, schone tent, top

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening en eten was zoals altijd lekker

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt prima via internet bestellen. Net als het eten is ook altijd fantastisch

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zo als altijd 👍👌

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal fantastisch! Online bestelling gedaan en na ophalen genoten van een heerlijke maaltijd. Aanrader! (Al kom ik er al een tijdje)

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Rijsttafel 3 petsonen was weer heerlijk. Genoeg om met z'n viertjes van te eten!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goede service en heel aardige mensen. Het eten was ook top!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd weer heerlijk! Online bestellen nu ook mogelijk, helemaal goed.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Alle gerechten echt lekker. Kom al een aantal jaren bij jullie en het is altijd heel goed. Bedankt!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!! Heerlijk gegeten met mijn collega's!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en we hebben weer heerlijk gegeten!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker@

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kom al jaren hier en is de beste toko had het nu gehaald en naar mijn dochter in Haarlem gebracht die vinden Toko Murni ook de lekkerste en missen dat in Haarlem

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was de eerste keer en heel lekker

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom via de website een en ander besteld. Het stond klaar op de door mij ingevulde tijd. Heerlijk eten en goed verzorgd, erg vriendelijke mensen.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stipt op tijd klaar en lekker gegeten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten , goede site makkelijk bestellen Personeel goed en snel Prima tent

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, en de bestelling stond netjes klaar heel handig in deze tijd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is vers en smaakt lekker Goede toko !

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste toko, misschien wel in Nederland. Lieve mensen die de heerlijkste gerechten en snacks maken. Soto soep is een delicatesse. Eten met liefde gemaakt !

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zo als gewoonlijk heerlijk 😀

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed. Bedankt. Maar jullie hebben de "krupuk borrel" vergeten. Jammer...we hebben voor dit betaalt.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect zoals altijd!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke service, ruime keus aan gerechten. Altijd perfecte kwaliteit.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed eten!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en goede prijs toppie ga zo door.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond keurig netjes ingepakt op het gekozen tijdstip voor ons klaar en we hebben er heerlijk van gegeten. Dankjulliewel.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk 😀

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Warm aanbevolen door collega’s met een Indonesische achtergrond en dat maken jullie meer dan waar! Was weer heerlijk!

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Al mijn ploegleden waren zeer te spreken over de goede smaak. Ook de fijnproevers waren erg enthousiast. Alleen jammer dat je de namen niet online op de maaltijden kunt laten zetten om verwarring te voorkomen. Wij gaan zeker nogmaals bestellen.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Roti kip gegeten! Porties zijn prima, alles keurig ingepakt en alles stond op tijd klaar. Aanrader dus.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld, ideaal! Je kunt zelf aangeven wanneer je het wilt komen ophalen. De zeer vriendelijke medewerkers zorgen dat het meteen voor je klaar staat, warm of desgewenst koud. Het eten is zoals gewoonlijk heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten! Heel makkelijk bestellen en je kunt het afhalen wanneer je wilt. Warm of koud, het staat meteen klaar. Ook ideaal voor feestjes! En altijd even vriendelijk! Tot snel!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat ik online besteld heb. Er was aanvankelijk een klein misverstand maar dat is prima opgelost door de dames. Over de kwaliteit van het eten kan ik alleen maar zeggen dat het net zo goed en lekker is als vanouds.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker kleine rames gehad, was meer dan genoeg!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, het is altijd top hier!